Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J23a27r86a 91R36a15n85k

3. 9. 2013 1:09

Vytrvejte! Nevolte mensi zlo, takovy nesmysl se muze stat sloganem pouze v postkomunisticke CR, mate dobre nakroceno: ``Vrací se mi nechuť jít volit. Ale uvědomuji si, že když se vrátí komunismus, bude to ještě horší. Ztratíme soukromí, bude nám vytýkána naše individualita, budeme nepřáteli, které bude třeba odstranit pro dobro státu. Nestanou se z nás ovce, kterým byla slibována pláň s trávou a jsou v ní bodláky, nýbrž ovce, které si ty bodláky budou muset pochvalovat.``R^R^

0 1
možnosti
DD

Nesmysl, do nebe volající. Nic se nevrátí, prostě nemůže., Jsme zase dál. Navíc tady žádný komunismus nebyl.

0 0
možnosti
JL

Pane Stepane,  Stotoznuji se s hnutim USVIT. Ne pro pana Okamuru. Ale pro program, ktery chce prosadit v parlamentu. Bude-li tento system zaveden, i pan Okamura i pan Babis a mnoho dalsich, se bude muset postavit jako kandidati do rady s ostatnimi a cekat zda jim JEJICH volici daji sve ano. Ne strane, ale jim jedincum. Ja chci volit jedince. Ne stranu. At je ta strana prava ci leva. Jedinec muze byt kandidat jakekoliv strany. Budeme tim pre volbou vedet, jak ktery kandidat ma mysleni. To bude velke voditko pro volice. Ale kandidat nami zvoleny, bude podlehat nam volicum po celou dobu mandatu. Ne strane!!!! Vychyli se nas kandidat z linie, kterou nam slibil pred volbami, MUSIME mit, my volici, moznost jej napomenou a nebo pripadne odvolat!!!!Toto se mi libi, toto podporuji. Mate-li chut vice polemizovat nad dalsim vyvojem, jsem pripraven. Je-li libo dostat vice munice do teto diskuze, mohu vam poslat i muj osobni pohled, jak nase politicke nebe trochu uklidnit.

0 0
možnosti

M53í54l24a 44Š68u28l16a

2. 9. 2013 12:49

.. já volím stranu, kterou tam chci mít .. že se tam ještě nedostala? .. no snad někdy příště, ale než volit menší zlo, co zlem je stále, to raději budu pracovat na tom, aby se ta strana, kterou chci, tam dostala :-) ..

1 0
možnosti
HB

Tak rozumně napsaný článek a tak hloupě ho shodíte strašením komunisty. Vidím, že volební slogan "Bu bu bu komunisti" je stále dostačujícím programem. Ale představa, že by se mohl vrátit rok 1948, je naivní a hloupá. Tenkrát byla úplně jiná doba a především situace. I kdyby letos nakrásně vyhráli komunisti, nebudou moci vrátit stav, který tady býval kdysi. V Itálii byla komunistická strana vládní stranou po dlouhé roky, snad až posledních 5-6 let ne a mají tam komunismus či zadrátované hranice? Nebuďte naivní, žádné RVHP ani Varšavská smlouva neexistují. Ani Sovětský svaz. Dnes jsem úplně někde jinde. Komunisty sice volit nebudu (tedy alespoň ne ty, kteří se k nim veřejně hlásí), ale ne z důvodu, že bych se jich měl bát.

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS