Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moc krasne a pravdive napsano! Souhlasim s vami. Ososbne naprosto nechapu cesky rasismus a omezenost tolika lidi.

0 0
možnosti

lzi,lzi,lzi a jeste lzi

0 0
možnosti

"A tak se nediv, bílý člověče, že když dráždíš hada bosou nohou, jednou tě kousne do zadku"

Tou poslední větou jste to pěkně zazdil, člověče.

I tak je to slušný blábol. Píárko romea.cz, nebo co???

0 0
možnosti

Po přečtení tohoto článku jsem musel udělat stojku, aby mě slza natekla zpátky.

3 0
možnosti

kde bydlí cikáni,je prakticky na každém okně satelit,většina chodí v kvalitním značkovém oblečení a jsou také vypasení a to vše ze sociálních dávek,které platíme my.

5 0
možnosti

no ..satelit stačí ukradnout jednou...za kabelovku musíš platit každý měsíc :-/

0 0
možnosti

Pracovala jsem o prázdninách na zámku jako průvodkyně. Na dětskou prohlídku přišla tmavá maminka  kouzelnou, asi tříletou holčičkou. Schválně píšu "tmavá", netuším, jestli byla cikánka (taky vám to slovo připadá míň hanlivé, než kdybych napsala romka?) Malá holčička byla jako princezna, i chováním. Nepozorovala jsem, že by jí matka za našimi zády říkala, jací jsme zlí, dokonce nám poděkovala a slušně se rozloučila.

Se mnou do ročníku chodí holčina z cikánskou rodinou. Ve své třídě je jedna z mála, se kterou se dá normálně mluvit, narozdíl od těch dylin bílé pleti, které tam jsou. Má skoro samé jedničky.

Proč se ve škole učí, že rasismus je zlý a špatný a že na všechno se jde podívat pod různými úhly, když v praxi je přece jedině správné to, že "Romové jsou přítěží naší bezchybné bílé společnosti?"

1 0
možnosti

;-D Jedna vlaštovka jaro nedělá ;-D

5 0
možnosti

Romové mají problémy uživit své děti, protože většinu dávek, které na ně pobírají, utratí za alkohol, cigarety, případně je prohrají v hernách. Běžte se podívat do nejbližší herny a spočítejte poměr romové / majorita. Stejným způsobem můžete nahlédnout třeba do kriminálů nebo do ústavů pro sociálně narušenou mladež. To abyste získal přehled o poměru romské / majoritní kriminality. Dále píšete, že romové jsou již od dětsví odstrkováni a diskriminováni. To je blbost. Mám dvě dcery a obě chodily na základní školu do třídy s romy a nikdo se nad nikoho nepovyšoval. Moje mladší dcera se svoji romskou spolužačkou dokonce kamarádila. Několikrát ji pozvala i k nám domů. Přiznám se, že mi to nebylo moc po chuti, neboť osobně mám s romy pár neblahých zkušeností, ale zařekl jsem se, že nebudu na svoje děti přenášet žádné xenofobní předsudky. Bohužel o pár měsíců později ukradla ta romská holka mé dceři mobil. Víme to jistě, protože byla usvědčena a donucena mobil vrátit. Je pravda, že po této události se vnímání ostatních spolužáků vůči romce změnilo. Začali být ostražití. Čí je to asi zásluha? Tehdy to byla 4. třída a na konci ročníku zmíněná romská holka propadla. Od té doby o ní již nevíme. Je také docela zajímávé, že na střední škole a gymnáziu, kam teď dcery chodí, žádní romové nejsou. Zato jich vidím poměrně početnou skupinu sedět ve všední dny dopoledne v parku před domem. Věk odhaduji 13 - 18. Neměli by být ve škole? 

Vážený autore, Váš článek je tendenční a svaluje vinu za problémy romů na majoritu. Já jsem ale přesvědčen, že tak to není. Za většinu potíží si romové mohou sami. Způsobují si je svoji vychytralostí, leností, agresivitou a vulgaritou vůči okolí.

11 0
možnosti

Jen drobná osobní zkušenost. Otec - úspěšný sportovec s příjmem cca 30 000,- Kč /měsíc čistého. Matka - stále na mateřské dovolené. Děti - šest , sedmé na cestě. Bydlení - městský byt 4+1 86m2. Příjmy celkem neznám. exekuce na nesplacené spotřební zboží - cca 265 000,- Kč. Oblečení - značkové, ale možná jde o padělky, ozdoby zlaté. Návštěva školy - sporadická cca 400 zameškaný hodin na každé ze tří školou povinných dětí. 

Zásadní otázka zní: Jak mám pomoci někomu, kdo ignoruje základní povinnosti a pořizuje si věci na které nemá ?

1 0
možnosti

No, ve značkových hadrech vidím daleko víc cikánů,než čechů a to nemluvím o kilech zlata na krku..................

7 0
možnosti

:-) JEDNOSTRANÉ, PŘIBARVENÉ ;-D ... je toho spousta k čemu nepotřebuje rodič žádnou pomoc .. a to je základní výchova děcka a zodpovědnost za něj ... cikánské dítě určitě není jako moje, neb tomu se věnuji i když nemám tolik času jako průměrný cikán na podpoře a proto nekálí a nemočí kde ho napadne, rozeznává barvy a základní geometrické obrazce než jde do školy, neničí okolí a nekrade .... netoulá se a je pod dohledem

14 0
možnosti

... a taky není pravda, že cikánské matky říkají svým dětem, že jsou vyvrhelové... Naopak, cikánské děti slýchávají od svých matek, že zatímco ONI jsou NĚCO extra - tak ti zlí gadžové jsou... prostě ZLÍ ;-€ ... a je třeba si na ně dávat po celý život (!) velký pozor!!! ... A ty děti tomu naslouchají, protože děti vnímají moc dobře.. :-/

Takže KDO jsou rasisté??? - My, anebo oni? 8-o

12 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3266x
Myslím, tedy jsem.