Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Heleďte až bude heterosexuální muž převlékající se v ženské šatně stejně normální jako homosexuál převlékající se v mužské tak prosím. Ale jinak je to co píšete nesmyslný argument.

Prostě jde o to že z hlediska fungování mozku pro toho člověka můžete být sexuální objekt a být jim nechcete. Tak je záhodno tomuto stavu se vyhnout. (Prakticky stejný důvod má dělení mužských a ženských šaten).

to za prvné. A za druhé, na Vietnamce a černochy si každý rád zanadává ovšem prakticky nikdo s nimi nemá problém do té míry aby s tím šel něco dělat. (On ani není důvod... obvykle totiž sekají dobrotu a uživí alespoň sami sebe. U romů to tak není. Ti pořád řvou aby dostali víc prostředků a už je i otevřeně vyhrožováno že pokud je za nic nedostanou stoupne zločinost... tomu říkám vydírání a jsem prostě proti... Naopak co je třeba udělat s vyděrači je nepřistoupit ani na jediný požadavek a naopak jim to co již mají sebrat)

Stejně jako se za žádných okolností nemá vyjednávat o rukojmích s kýmkoli, okamžitě jak je to možné tam má vletět URNA a střílet zcela bez jakékoli komunikace s únoscem/lupičem. A žádné vyjednávání o ničem.

5 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3266x
Myslím, tedy jsem.