Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takl třeba já jsem Miloše Zemana volil naprosto svobodně. Žádný Šlouf či LukOil mne za to neplatil.

A stále jsem přesvědčený, že jsem volil správně.

1 1
možnosti
DD

Začal jsem Váš článek číst, a hned v úvodu jsem doslova vyprskl smíchy. I když - zase to tak směšné není, spíš smutné.

"Václav Havel krom toho, že byl spisovatel a dramatik, byl symbolem demokracie a humanity."

Tento slovutný demokrat nechal zavřít pana Sládka, aby vyhrál prezidentské volby!

Tento symbol humanity, jak jinak, označil bombardování civilistů v Jugoslávii za humanitární bombardování!

RvRvRv

1 5
možnosti
JK

Bez ohledu na vaše mínění se nedá nic změnit na tom, že Václav Havel byl spisovatel a dramatik, byl a je symbolem demokracie a humanity.

Přes všechny chyby, kterých se dopustil  to byl člověk hodný úcty a respektu. Pro vás zřejmě ne - ale to je váš, nikoli jeho problém.

2 0
možnosti
LS

Já jsem tušil, že ta přímá volba bude prů..r.

2 0
možnosti

Já mám svědomí čisté, v prvním kole jsem volil Ťáňu, ale pokud mi pro druhé kolo vybrali mí spoluobčané volbu mezi spící černou horou a českým zemanem, neváhal jsem ani minutu.

0 0
možnosti
SN

:-)  NEbudu psát dlouze !   Zjistěte si prosím, jak je to s Klasovou profesurou,,,,..při Vašem vzdělání !  Mimo jiné ...před týdnem přijela na návštěvu Angličanka,dali jsem řeč o politice a víte co vytáhla po prvé ?  Klausovo chilské pero !!!  Rv!!

1 1
možnosti
JL

Vzdy mam uctu k prezidentovy, ktery si lide sami zvolili. Urcite jej budu kritizovat a to treba denne, udela-li neco, co se mi osobne nelibi. Budu jej kritizovat slusne a vecne. Dodavam, ze jeho chovani musi trochu usmernit do chovani prezidenta, tedy naseho predstavitele.

U pana Havla a u pana Klauze je to trosku jine. Volili je nasi zastupci v parlamentu. A tam je velky rozdil. Temto dvema budu kritizovat vse. I jejich uces, usmev a nebo kazde jejich gesto. Ten pohled mohu udelat z venci. Myslim tim, ne z pohlehu uvnitr CR. Musim rici, ze pana Havla ocenuji jako 'velmi dobreho' reprezentanta CR. Uvazlivy, i kdyz nekdy naivni, ale presne nas, 'cesky'. Pan Klaus, to je jine kafe. Vyborny teoretik. To musim uznat. Take predni ekonomove jej takhle uznavaji. Praktik? To je katastrofa. Jeho teorie bez pravidel nas, tu generaci v duchodu, pripravila prakticky o vse, co jsme v tom 'socialistickem ' state predtim vybudovali. Ty dve generace po -89 roku, mohla aspon prezit v urcitem konfortu, nez se republika postavi na obe nohy v tom krutem kapitalistickem svete. Jenze se ani jedno nestalo. Zisk z prodeje 'socialistickeho' majetku se prodal pod cenu nebo rozkradl, a co zustalo, zhltly 'socialisticky' garantovane banky.

Proto se ptam vsech vas pisatelum. Jak mohu mit uctu k tomu druhemu prezidentovy, ktereho jsme nevolili a ktery za tu svoji dobu na hrade nam jenom delal ostudu (Chile, Australie, oteplovani...) A my jeste dnes se divame, sice jen mensi cast obcanu, jako na spasitele. Je to opravdu nevidane. Pravdepodobne jen pro me. Je to horska pilulka na spolknuti.

3 1
možnosti
MC

Tento národ bohužel, nehledě na předchozí totalitu, dost pokřivil levopravý havismus. Proto se dodnes tolik Čechům stýská po pořádku v cizích peněženkách a opravdové osobnosti bušíme po hlavách a vychováváme tak stále rádi další mrzáky.

2 0
možnosti

dočetl jsem jen po to, kolik dostali předchozí prezidenti vyznamenání - Vy jste si nikdy nevšiml třeba Brežněva, a těch vyznamenání co měl na sáčku?;-D

2 3
možnosti
FS

Tolik nenávistných plivanců na adresu prezidenta dovede vytvořit jenom obyčejný hulvát. Ne prezident.ale Vy jste ostuda tohoto státu.

3 8
možnosti
MP

Mě jen baví všichni ti  strážci důstojnosti prezidentského úřadu. Na havla plivali, na klauze blili, ale běda jak jim někdo jenom přeločí párátko před jejich modlu. Typickým znakem takových lidí je dvojí standard a dvojí morálka kterou uplatňují kde mohou.

6 4
možnosti
Foto

Kdepak...Jakeš byl mezi lidmi zesměšněn bez převratu, hned jako jeho projev unikl ven ... převratu k tomu nebylo fakt třeba .)

5 1
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3266x
Myslím, tedy jsem.