Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A proto mu dám svůj hlas

2 3
možnosti

I když se mne dilema s Babišem bezprostředně netýká, dávám Karmu za dobře

napsanou úvahu.R^

2 1
možnosti
Foto

Jak jsem ho poznal, je to mírně extrovertní cholerik (jako já :-)), workholik s poměrně slušným egem a jde si tvrdě za svým cílem. Taky ho těžko někdo přesvědčí ke kompromisům, které půjdou proti jeho přesvědčení nebo, a to hlavně, proti jeho cílům. Má výhodu, že má peníze a tak je ho slyšet a má moc, takže se dokáže prosadit i proti komtrovské mafii, se kterou si podle mého nesedne a tím pádem bude hodně nepříjemný lumpům z ODS a TOP09. Jako v té bajce o dvou kohoutech na jednom smetišti. Ti druzí to tu rozkrádají přes dvacet let, je možná čas na změnu. Jsou strany, které jsou mi bližší, ale ty se tam nedostanou, právě proto, že nemají peníze, nemají správný tah na brank a navíc se u nich obvám, že jak tam budou, tak se nechají zkorumpovat. On se zkorumpovat nenechá, on je rovnou koupí.Mě se to líbí. Ze špatných řešení to nejlepší. O tom, že je to dobrá volba, už svědčí útoky ODS a TOP09 na jeho osobu, určitě se toho o něm dozvíme ještě mnohem víc, možná i v mládí pojídal malé děti :-). Kluci zjišťují, že jim může téct do bot a začínají útočit.

3 2
možnosti
Foto

Egocentrika, jdoucího za svým bez ohledu na názory jiných jsme tu už měli.... stačilo až až.

3 2
možnosti

P76e72t48r 18Š76t21ě58c22h

13. 9. 2013 8:41

svatá pravda, R^ + karma

1 2
možnosti
Foto

Jako kdybyste viděl do mé hlavy, jako kdybyste četl mé myšlenky. Per analogiam k mému životu bez váhání podepisuji vše napsané a karmuji.

Podotýkám, že se snažím o opravdu pozitivní a vstřícný přístup, ale vždy při nějakém podrobnějším posuzování narazím.

Vtírá se mi neodbytná myšlenka o aroganci. Mám pocit, že pan Babiš má "nalajnováno" a názory lidí nepotřebuje a ani ho nezajímají. Stejně neposlouchá, co mu kdo říká a pokračuje dál po svém. Kde je tedy projev toho že jde konat správně pro tuto republiku a občany, když nevnímá problémy a ani nezná to, co lidi nejvíc trápí? Navíc slibuje poněkud nesmyslné věci a nesplnitelné - viz Pár slov o ANO.

2 2
možnosti

Z53d94e53n42a 27K29o13č82í

13. 9. 2013 10:48

Hluboce se mýlíte a jste málo informován. Už jen to, že nezaregistroval svoje firmy v daňových rájích, udělal pro tuto republiku víc, než kdokoliv z privatizátorů.  Jeho firmy, které koupil v insolvenci , či od správců konkurzní podstaty, fungují a dávají práci lidem za relativně slušných mzdových podmínek, kde nikdo nepracuje za minimální mzdu. Naslouchá zaměstnancům i občanům a vnímá jejich problémy. Aby je mohl řešit, rozhodl se vstoupit do politiky. On nepotřebuje změnit džungli v naší politice k vůli sobě, ale zejména právě k vůli svým cca 20 tis zaměstnancům a ostatním lidem, které tento čurbes trápí. Má praxi v řízení i v realizování dlouhodobých projektů, hojně sponzoruje sport, zdravotnictví, neziskové organizace a nepotřebuje být ještě bohatější na úkor státní kasy, kterou by dokázal lépe naplnit, než všechny stávající strany dohromady. Že to umí, je vidět na jeho firmách. Neslibuje nesplnitelné a nesmyslné věci - to pouze zastánci stávajících politických stran tvrdí, že poskytovat spravedlivou odměnu, penzi a lékařskou péči .... , bez dalšího zadlužování,jsou  nesplnitelné cíle. Babiš dokazuje pravý opak toho, čeho současní politikové dosáhli.!!!!

3 3
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3266x
Myslím, tedy jsem.