Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P54a18v66e59l 36K86u72r76a64l

25. 9. 2013 19:39

Takže- jak svěle ti Černoši vedou Detroit to se můžete podívat.

A bod 2: Už nyní je úroveň našich základních škol katastrofálně nízká a požadavky na znalosti a schoponosti dětí by to chtělo radikálně zvýšit. Ne ještě snižovat průměrnou úroveň jejich znalostí a schopností plýtváním energií na děti které nemají šanci to zvládnou.

I spousta "bílých" dětí zbytečně brzdí spoustu kolektivů a měli by být vyřazeni do tříd které je dotáhnou na hranici jejich schopností bez toho aby brzdili ostatní. Segrace dle rasy je ve školství nesmyslná ale segregace dle individuálních schopností je naprosto nezbytná.

Nemá cenu se snažit vychovat raketového inženýra z kohokoli kdo má IQ 80. (ať z důvodu že ho rodiče na vyšší úroveň nevypiplali a nebo proto že na to prostě geneticky nemá... a nemá na to ani spousta bílých)

Krom toho kvalita výchovy kterou jsou rodiče schopní poskytnout je také omezená. JE vcelku očividné že když dá někdo přednost kvantitě tak prostě nebudou mít čas na to dostat děti na dostatečnou úroveň pro efektivní fungování v nesegregované třídě.

Chcete kulturně hodně dětí? fajn, ale pak se smiřte s tím že kvalita bude stát za houby.

9 0
možnosti
Foto

Já jsem pochopila a jsem ráda, že jste, p.Štěpáne!!! ;-)R^R^R^

3 6
možnosti
LN

..souhlas.....a také tam dodnes mají pozůstatky pozitivní diskriminace.....

1 2
možnosti
JP

Milý autore, když už tu žvatláte o diskriminaci Romů ve vzdělávání, tak Vám uvedu jeden zářný příklad oné diskriminace: za předchozího režimu byli mladí kluci povoláváni do armády. Základní vojenská služba trvala dva roky. Málo se ale ví o tom, že ve Znojmě byl speciální útvar pro Romy. Víte, co bylo jeho úkolem? Naučit nevzdělané Romy číst, psát a počítat!!! Oni byli totiž po 9 letech povinné školní docházky NEGRAMOTNÍ!! A tak se za armádní peníze nakoupily učebnice pro první, druhou a další třídy, do Znojma byli převeleni učitelé, kteří po absolvování vysoké školy rukovali pouze na jeden rok, a Romové se tu učili to, co už měli dávno znát ze školy.

Dyškrymynácyja jak sfiňa.

Kolik bílých mládenců mělo tu kliku, že mohli místo vojny chodit do školy. ANI JEDEN!!

13 1
možnosti
Foto

Nějak nechápu, co to má společnýho s hlavní myšlenkou článku. :-/

3 9
možnosti
AN

Antikarma, srovnáváte nesrovnatelné.

8 3
možnosti
JH

J11a69n 64H97l20e95d16í25k

25. 9. 2013 16:16

autor Štěpán socialisticky srovnal cikánovo průměr IQ ===s černochem v průměr 110 IQ

1 3
možnosti
JH

J67a45n 42H96l27e62d21í11k

25. 9. 2013 16:16

první IQ 60 - vypadlo, pardon

2 1
možnosti
VK

Ja opravdu uprimne doufam, ze prijde den, kdy Romove provedou sebereflexi podobnou te, kterou provedli cernosi v USA. A ze prijde den, kdy mezi Romy bude tolik velice vyznamnych vedcu, politiku, umelcu a pracovniku vsech profesi, jako je mezi cernochy v USA.

5 0
možnosti

Já to odhaduju tak v roce 3568....

1 0
možnosti
ZJ

Autore.

Jste rasista nejhlupčího jádra. Již na začátku píšete, že v USA žije 70% bělohů a 30% Afroameričanů. Z jakého rasistického hlediska někoho nazýváte bělochem. Vždyť to je

EUROAMERIČAN.

Ergo kladívko, posuzovat podle původu, nebo barvy pleti. Ä ostatní jsou pindy.

15% afroameričanů má na svědomí 75% zločinů

9 2
možnosti

P30e32t85r 78Š50t41ě31c42h

25. 9. 2013 16:24

Obecně vzato se rasismus neposuzuje podle toho, jak koho nazýváme, ale jak se ke komu chováme. I když populismus je v ČR velice oblíbená společenská hra.

2 2
možnosti
JP

Prosím Vás, pochopte už konečně že romské děti NIKDO do zvláštních škol schválně neposílá!!! Jsou tam postupně přeřazovány ze základek, protože se ODMÍTAJÍ učit. Kdyby se CHTĚLY učit, základku by s přehledem zvládly. Jenže u Romů je vzdělání někde na 150. místě hodnotového žebříčku.

12 1
možnosti
DK

nektere tam jdou opravdu primo...na zaklade testu a se souhlasem rodicu (kteri posleze zaluji CR, kdyz zjisti, ze se z toho daj vytriskat prachy). Pseudohumaniste vsak prohlasuji, ze na vine jsou spatne testy, ktere Romy znevyhodnuji...

4 0
možnosti
PV

"My jsme teď na řadě" .....to jako myslíte jak? jako že by jsme měli cigánům (často politicky korektně nazývaných romy ) uvolnit místa primářů v nemocnicích, soudců v justici, vědců ve výzkumných ústavech ....nebo i učitelů na školách, úředníků na úřadech, řidičů MHD, realitních makléřů, zaměstnanců v bankách,... napadají mě všechna možná povolání (snad jen vyjma tanečníků a hudebníků - to je snad jediné, v čem máte pravdu) ...., abysme se vyrovnali USA ? ...černoši ( nazváno "politicky nekorektně" ...bože) se na místa o kterých hovoříte, dostali vlastní pílí a chutí něco dělat, vzdělávat se a vyrovnat se bělochům (nazváno politicky korektně?) ........což u etnika, kterého se článek zastává opravdu nehrozí ani náhodou .........jste demagog :-P

10 2
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3266x
Myslím, tedy jsem.