Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P12e87t84r 74M23i15n97a62r

9. 10. 2013 6:25

Hovadiny o prezidentovi rozsirila, na zadost ci za zold TOPaku a podobne ceskonemecka masmedia. A radi se toho chytaji ruzni truhlici a tim na takovychto diskuzich delaji a pemanentne, CR ostudu. No ostudu. Umoznuji cizim sluzbam sbirat zajimave informace o CR, coz se hodi tem cizim politikum. Za urazku prezidenta, ustavy ci dalsich cinitelu by mel byt radny psotih. Vzdyt student gymnazia klidne pise o prezidentovi jako ovar, opilec a podobne a sam krade doma chcechtaky na fet. Kdo se obcas neceho nenapije ? Dietari, uchylove, nemocni. Hypo. Kdo videl prezidenta opileho ? S tim zacali novinarky, kdyz byl premiere,,.. Rekl jim, ze ma rad Becherovku. Ja take. A to stacilo Z pomsty,  protze jim vzdy nasolil odpovedi umerne jejich znalostem. Kdyby mi nekdo delal firmu, ze jsem opilec, tak mu dam lati pres kolena. 

Nechapu, jak se v takove male zemi mohou lide skoro nenavidet kvuli voleni prezidenta. At si ti blbeckove, co uroci ,nekde prectou, co je skutecne demokracie. Kazdy prazakk je hotovy ministr a siri zvasty po teto trpici republice. Je tam nejvic , v te Praze, pelesi lotrovske, nejvetsi koncentrace zlodeju a podvodniku.  Nevestka dablova. Vzdy Cechy zradila.

11 12
možnosti
VN

Už vidím agenty zahraničních rozvědek , kterak brouzdají po českých diskusních fórech ;-D

4 0
možnosti
Foto

Pekne, kvalitni i poeticke shrnuti dnesni nepekne reality. Diky.:-)

9 8
možnosti
DD

:-) Vaše představy o kvalitě a poetičnosti jsou poněkud hodně pokřivené. Ale proti gustu ...:-)Rv

8 5
možnosti
JH

J91a41n 38H23l67e60d57í51k

8. 10. 2013 22:58

Nefandím Mil.Zemanovi, jen připomenu jeden historický fakt, že VŽDYCKY český národ na svého presidenta nadával, nacházel jejich slabiny, které zveličoval a ironizoval. Doplňuji, to se vztahuje na všechny vládce nad Čechami, od doby franského kupce Sáma. -- I toho dobračiska Ferdinanda V.- který často útratu i za jiné zaplatil, nazvali hlupákem a Franz Josefa I., který ze svého soukromého účtu podstatně přispěl na stavbu Národ.divadla, nazvali senilním Procházkou etc etc

8 0
možnosti

P74e64t86r 65Š38t60ě24c34h

8. 10. 2013 23:51

Nesdílím Váš názor. Osobně jsem si Havla vážil a ke Klausovi měl respekt i když jsem mu, jak píšete nefandil. Nesouhlasil  jsem s ním a nesouhlasím s ním ani teď, ale akceptoval jsem, že naši krajinu většinou tak nějak rozumně reprezentoval (vyjma pero apod). Ale nikdy jsem neměl potřebu veřejně propagovat svůj souhlas, či nesouhlas s prezidentem. Teď ale naprosto sdílím názor autora a co více, mám potřebu do světa vykřičet, že se za svého prezidenta stydím. A to mě opravdu netěší.

9 8
možnosti
Foto

blbosti napíše každý - i já - fakta, fakta - to je potřeba - X

8 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
VN

Napsal jste to velmi dobře ,ale měl bych pro Vás jednu radu. Neberte Zemana vážně , za to , abyste se jím trápil , Vám nestojí....

5 8
možnosti
HM

karma R^autor má pravdu Zeman je zlý a barbar , proto modlitba při inauguraci nepomáhá ,Bůh mu moudrost nedodává , nedokáže rozlišit v jakém stavu se vlastně nachází ..proto plácá hlouposti ,Zeman je nejen ostudou pro ČR ,ale také nebezpečím !!

12 9
možnosti
DD

Z blogu je jasné, že Vám vadí Zeman. Takže vlastně stačilo napsat toto přísloví: Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Vy se bude chytat každého slovíčka a veřejně se ztrapňovat.

Jinak problém mezi Izraelci a Palestinci je jasný, jeho řešení momentálně neexistuje, protože ani jedna strana nemá snahu ustoupit. Navíc ČSSR, ČSFR a ČR vždycky byli na straně izraelské!

10 10
možnosti
BM

Omyl! ČSSR byla ostře proti Izraeli, byli to "sionisté". Arafat byl nejlepší kámoš... Neměli jsme až do 1990 s židovským státem ani diplomatické styky...

11 2
možnosti
MK

Naprostý blábol.Už po přečtení úvodního odstavce o starých filmech mně napadlo co to je asi za člověka.No a zbytek je snůšnka naprosté nenávisti.Nevím,nevím.

7 12
možnosti
PK

Tak jste si malinko zapřeháněl. Je to zde na diskuzích častý jev, že fandové prezidenta označují jakoukoliv kritiku prezidenta za nenávist.

4 5
možnosti
Foto

tak pane Dušane Dostálku, co místo těch Vašich jednovět napsat svůj článek, svůj příběh? Co, dokážete to? Odpovím si sám. Nedokážete.

5 6
možnosti
DD

Chtěl jste něco podstatného k článku sdělit, pane Valino? Proč jako bych musel já psát článek? A navíc SVŮJ příběh? Máte to kapku domotané, tady je diskuze k článku pana Štěpána, který navíc také nepsal svůj příběh. I když vlastně - to, co napsal, je také hodně o něm. ;-) :-)

7 2
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3266x
Myslím, tedy jsem.