Diskuse

Než Ti zachráním život, řekni, v co věříš a jaké máš vzdělání !

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Kolik potřebných ubytoval autor ve svém bytě nebo domě?

Celý problém spočívá v tom, že euroatlantická civilizace zbohatla a začala posílat do Afriky potravinovou pomoc. Tím se stalo, že v Africe přežije podstatně více lidí, než by přežilo, kdyby si museli potraviny zajistit sami. No a protože se jim to nelíbí, stěhují se do Evropy, protože mezi africkým lidem se vypráví o zázračném bohatství každého bílého. Bohužel nikdo těm ubožákům neřekne pravdu: to bohatství vzniklo usilovnou prací mnoha generací Evropanů (i USA vlastně vytvořili bohatství Evropané). Chceme-li Africe pomoci, zastavme jakoukoliv materiální pomoc!!!

0 0
možnosti
JS

Pomáhat se dá, pokud je z čeho. Ovšem podej ďáblu prst, chytne celou ruku a urve až u ramene. Afrika je takovej ďábel - pomoci společnosti, která rozumí jedině síle, se nedá. Že jim zůstaly alespon základní pocity jako mateřský pud apod je fajn, ale prostě to není dost. Evropa si prošla taky děsivou dobou a dostala se z ní sama. Afrika musí to samé - pokud se v blogu mluví o Bohu - "Člověče přičiň se, a nebe Ti pomůže." To se nečte - uteč do Evropy, tam ti daj všechno a co ti nedaj si vezmi za pokřiku "Allah Akbar". A věřit, že budou spokojeni s tím, že je někdo vytáhne z moře je silně naivní. Hlavně existují důkazy proti tomuto názory - Paříž, Londýn, Malmo, Stockholm atd. Pomáhat někomu, kdo vám na oplátku znásilní holku, vykrade byt a podpálí auto je idiocie. Že k tomu nemusí dojít? Nemusí - ale dojde, viz výše vypsaná místa multi-kulti přátelství, kde se před pár desítkami let nemusely zavírat dveře do domu nebo zamykat auto....

0 0
možnosti
Foto

Hlavně se bohu nevyvedli katolíci jako Kradousek, Nečas, Stnjura, Vondra atd. mám jmenovat všechny jejich zlodějské aféry?RvRvRv

A co teprve Duka s zlodějsky předraženými církevními restitucemiRv!!!!!!

1 0
možnosti
AT

Huh .... a já si naivně myslel, že když se budu důsledně vyhýbat blogům s vašim jménem, nedostanu se do kontaktu s novodobou nákazou, metlou civilizace verešovkou :-P

1 0
možnosti
Foto

když vytáhnete sousedovic kluka z rybníka, pošlete ho domů, nebo ho doživotně opatrujete ve svém příbytku?;-)

2 0
možnosti
Foto

...za což byste šel sedět.

0 0
možnosti
MR

M64i71l57a13n 24R89a60d71e89k

14. 10. 2013 17:37

lidem by to v EU nevadilo, jako to nevadi v Americe - cele - vyjma Canady, ta je ovsem velika, tam to jeste nema ten dopad - protoze v Evrope maji takovy hnusny pocit belosske nadrazenosti, podle ktere je zapotrebi tem pricmoudlejsim pomahat, jelikoz bez pomoci bileho pana chcipnou hlady.

A tak se jim cpou podpory a vubec pomoc na vsechno mozne, a oni prestavaji mit schopnost tvrde makat, v Africe makaji tak ze by beloch padl na hubu, a maji za to prd, proc, to je uz jina kapitola. A v Evrope maji ekonomickou pomoc, hlavne pro deticky ktera se jim zda tak stedra, ze pak nechaji makacky.Dalsi generace zjisti ze jsou chudi, a jsou problemy. A tak staci malo, nedat jim NIC, jako se nedava Cinanum, Vietnamcum nebo Ukrajincum, tudiz s tema nejsou zadne problemy, kdyz emigruji, vi ze se budou muset extra snazit. Cili - EU je opravdu rasisticka, a je spravne ze lide zacinaji volit "ultrapravici", akorat cesi si mozna zvoli levicaky.

0 0
možnosti
OS

Správně!

Proč by se měli Afričané sami snažit něco změnit, proč by tvrdě pracovali a budovali životaschopnou a prosperující společnost tak, jak to po staletí dělali naši předkové v Evropě. Chtít něco takového je přeci rasismus!

To je přeci jednoduší nechat makat "ty hloupý" Evropany a pak si houfně jezdit pro podporu, na to přece má právo každý člověk na světě!

0 0
možnosti
MR

M64i89l19a25n 84R10a17d84e62k

14. 10. 2013 17:38

to ale stekate na spatny strom, za to mohou EU politika ktera jim dava horem dolem, ale ne nezistne, oni si namasti kapsu.

0 0
možnosti
JC

J47i81r23i 52C25e26e

14. 10. 2013 16:44

Je mi naprostou záhadou, proč ti chudí a utlačovaní muslimové nežádají o azyl v Saudské arábii, Kuvajtu, nebo SAE. Vždyť ty země jsou neskutečně bohaté, aby se o své souvěrce postaraly..

3 0
možnosti
PV

z blogu smrdi etnobysnis na sto honu.

3 0
možnosti
MK

Autore, vy jste úplně mimo Rv

0 0
možnosti
JT

no je mimo, asi mu dosly prasky

0 0
možnosti