Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No krásně zpívá, taky Věra Bílá hezky zpívala, a ani bílý manažer ji nezpacifikoval, aby dodržovala smlouvy na vystoupení a jak dopadla. V tom to je. Oni mají talent, ale nemají výdrž a nikdo je nedonutí, jedině snad někdo se svatozáří, ale takových je pohříchu málo a mezi cikány snad nic. Možná Gipsy.cz by ji moh vytáhnout a my bychom si to pak užívali a říkali si, konečně jeden cikán (nebo celá rodina), který si na svůj život vydělá, paráda.

2 0
možnosti

" Zapomeňte na krátkou chvíli na problémy ....."  ???

To jim nezapomenu ani na tu krátkou chvíli:

 Okradli mě mladí dospělí cikáni (5 jich bylo ) ,

přišli si do obchodu  " prý  vybrat dárek " , vybírali , vybírali ,

 nic si nakonec nekoupili,

ale v zázemí obchodu vybrali moji kabelku . Neměla jsem ani na cestu z práce !! A což teprve pořizovat všechny doklady , novou síťovku na čtvrt roku , karty / pojišť, bankomat / OP atd.

5 0
možnosti

J41a37n 61F46r31o28l28í22k

19. 9. 2013 15:51

Lepší nahrávka je zde http://www.youtube.com/watch?v=idGiebsEUZ0 nebo http://www.youtube.com/watch?v=EAn0cH12HBQ  My co se díváme na italskou televizi a zpěvačky ze Sicílie jsme tady jako doma.;-)

0 0
možnosti
Foto

Krásně napsaný ..... díky!!! ;-)R^R^R^

1 0
možnosti

O28t46o 86L41e73v

19. 9. 2013 15:07

Ani se tomu cigánskému fotbalistoharmonikáři nedivím,fotbal je podstatně větší dřina a výdělek nejistý,táhat harmoniku a ještě za peníze,dá podstatně míň námahy.Kolik u nás ve v

1 0
možnosti

Vy jste mladý a vnímavý člověk. To není dobré. Můžete upadnout do deprese a elkoholismu.Jinak moc pěkný článek.Máte něco v hlavě.  Kdyby byli všichni jako vy tak y integrace postupovala rychle.Jelikož v převaze jsou omezenci, nebude to jednoduché.

2 0
možnosti

Pane Filipczik, projděte někdy brněnským Bronxem, pardon Francouzská, Cejl, Bratislavská. Mějte sebou peněženku s celou výplatou. Budte tak laskav, potom teprve pište své zkušenosti s cikány. Velmi se těším na váš článek.

4 0
možnosti

P53e89t20r 14Š34t51ě70c27h

19. 9. 2013 10:53

Zkuste ještě toto....  http://www.youtube.com/watch?v=WZ5_Lg7RLVM  , podle mne lepší než ta holčička.

0 0
možnosti

Romskou hudbu neznám, ale cikánskou hudbu poslouchám rád. Nikdy jsem neslyšel zpívat Roma, ale někteří cikáni zpívají pěkně...

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS