Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Přesně takovéto články způsobují rasovou nenávist a naštvanost na autora, který ze čtenářů dělá deb..ly ....

15 2
možnosti
JS

Sám jste usvědčil celý svůj zavěr ze lži. Romové přikočovali z Indie sami, ze své vůle, před více jak 500ti lety. Ze své vůle se odmítli integrovat do kultury, na jejímž uzemí se "usadili". Afroameričané se snažili a bylo jim to odmítáno, my se snažili a bez výsledku = chuť a ochota došla - řada je na Romech (ti co se integrovali se nazývají cikáni, jsou na to jméno hrdí a žijí mezi námi jako jedni z nás). Pokud jste to psal jako školní úvahu, asi by to dostalo slušné hodnocení, ale jestli jste ten článek myslel vážně, tak potěš koště,

12 1
možnosti
JS

O menšinách, ke kterým také láskou neoplýváme alá ukrajinci, rusové apod nemá cenu psát. Ti se začlenili - ale dobře, jsou "stejné rasy" abych přeskočil vaši obhajobu. Černoši a vietnamci ne a přesto u nás nemají žádné problémy. Vietnamci se rychle naučili jazyk, našli si prostor pro své podnikání a dřeli a dřeli aby jejich děti mohli pracovat na vysokých postech, ovládat x jazyků, mít dva tituly a říkat o sobě že jsou češi. Černochů u nás sice není tolik, ale špatně se namjí (co se týče vztahů tak určitě ne, co se týče práce tak opět ne) a přestože jsou setsakra tmavší než romové, žádné rasistické demonstrace "vyžeňte negry z ČR" jsem tu jaktěživ neviděl. Tzn problém není rasismus, problém jsou Romové žijicí z výhod velkoryse vyřvaných Uhlem, Kocábem a dalšími idioty.

16 0
možnosti
JS

když už jsme u těch procent,tak kolik procent černochů slouží v US army a kolik procent cikánů v České armádě ?;-D

3 0
možnosti
JS

O US army nemluvit, to je strašně rasistický spolek, protože tahání kulometu, granátometu apod vždycky odře černoch!!! ;-D (docela logicky, protože jsou holt většinou nejsilnější, ale Hyllery to v rámci kampaně před pár lety také napadla ;-D)

1 0
možnosti

A co francouzsky cikan, madarsky cikan nebo slovensky cikan?

1 0
možnosti
BM

Cikáni jsou na našem území již od 15. století. První černí otroci byli na Americký kontinent zavlečeni v 18. století. Nyní jsou z nich lékaři, vědci, spisovatelé,výborní herci,diplomaté a i hlava státu. Kolik je u nás romských lékařů,vědců,spisovatelů.......???

Vaše srovnávání nejenže kulhá, ale přímo se belhá!!!

33 2
možnosti
DK

ja bych jeste dodal, ze velky rozdil je v tom, ze cernoch byl v USA povazovan za podradneho prave na zaklade rasy. Cili pokud by vsichni cernosi v Americe byli bezproblemovi a inteligentni, stejne by je tehda povazovali za podradne, o nejakych socialnich davkach a specialnich programech by si mohli nechat jen zdat...Naproti tomu Rom dostal sanci hned od zacatku...To jak s ni nalozil,j e uz vec druha...

14 0
možnosti
PB

P58e54t10r 68B44r34o61ž

25. 9. 2013 13:31

To je opravdu skvělé přirovnání ;-€

Zatímco v USA černochy likvidoval Kukluxklan, u nás se o cikánovi nesmí ani napsat, že krade. To je v podstatě stejné, jako kdysi v USA, že?!

27 2
možnosti
Foto

J13i40ř68í 36N55ě41m93e83c

25. 9. 2013 13:29

Jste mimo, nesrovnávejte nesrovnatelné!

15 1
možnosti
FB

Ono se říká, že každé přirovnání tak trochu pokulhává, Vy jste ty nohy raději rovnou amputoval. Ona totiž vlastně neexistuje skoro žádná paralela mezi integrací Afroameričanů a Romů. Už startovní pozice (nebo-li vznik menšiny na území daného státu) je zcela odlišná. Nemá cenu rozebírat jednotlivé odstavce, nemám tolik času ani znaků, abych Vám vyvracel Vaše smyšlenky, a tak jen tak pro odlehčení diskuze připomenu, že za mořem se někteří, zejména ve státech Konfederace, snažili bránit malým černouškům ve vzdělání a u nás neděláme pomalu nic jiného, než že se je snažíme do škol dostat a proto vymýšlíme všeljaké fígle - třeba vázání vyplácení dávek na pravidelnou školní docházku.:-P

29 1
možnosti
PA

P69e66t31r 46A19e23r26t31s

25. 9. 2013 12:59

Vážený autore , jaké máte vzdělání?

9 1
možnosti
ZK

kdž vidím tu naklikanou karmu, tak mám pocit, že všechny nevládní proromské organizace mají pohotovost.

27 0
možnosti
JS

To není pohotovost, to je buď na domluvu nebo na objednávku, protože v realitě žijící rozumný člověk by takovou blbost nenapsal. Prostě před obědem všichni na idnes a povinně kliknout, nebo nebude pudink.

6 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3266x
Myslím, tedy jsem.