Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Pro všechny příznivce pana prezidenta: Je třeba si uvědomit, že i když má v něčem pravdu, musí vážit slova. Je to hlava státu, takže jej také reprezentuje a to i svými názory. Co může říkat jako důchodce ve venkovské hospůdce, nemůže říkat na veřejných forech jako prezident České republiky. Může tím i ohrozit  naší bezpečnost, neboť islamisté jsou nevyzpytatelní.

12 4
možnosti
LC

....další připosraný názor , že pane Marjanko......historie a historická pravda je Vám fuk......:-P

3 5
možnosti
Foto

Je to marny, je to marny, je to marny. Zemanovci mu budou fandit at dela,co dela.

17 4
možnosti
LC

...příznivce exprezidenta Klause však Zemanovci neštychnou , to Klausovci podporovali zcela vědomě rozkrádání , korupci....a proto by měli být trestně stihání :-P

3 0
možnosti
JS

Autor se omlouvá,zapomněl si vzít dneska prášky. ;-D

4 7
možnosti
DD

Anebo jich bylo moc!? ;-) ;-D

4 6
možnosti
Foto

Ač je to dlouhé, uzávěrem je, že Miloš Zeman je komunista. Do té strany vstoupil buď z konjunkturalismu, nebo proto, že se závěry a nástroji komunismu souhlasil. Epizodní vyloučení (jakkoliv se zdá mravné) mělo jen okrajový důvod - vtržení cizích armád na výsostné území jiného státu. To odporovalo již tehdy mezinárodnímu právu. Ale Miloš Zeman nikdy nevyslovil, že komunistické principy jsou mu cizí (snad jen komunistický internacionalismus). Takže na Hradě dnes máme komunistu s komunistickými manýry. Tak jednoduché to je.

13 9
možnosti
DD

Pane Závladský, nic ve zlém, ale na jakéže to uzávěry koukáte? A není jich nějak moc už?;-)

5 8
možnosti
JK

J61a80n 64K16n91á17p19e60k

8. 10. 2013 9:36

Pane Štěpáne, vy jste se nám dnes špatně vyspinkal.... Proč vidíte dnes sklenici z poloviny prázdnou, resp. úplně prázdnou... Kde je Váš optimismus? Usmějte se na lidi kolem sebe, na svou ženu... vždyť na světě je tak krásně... Já teď koukám z okna a krásně mi tady svítí sluníčko... Azurová obloha se směje na tu krásnou čskou zem a mě se chce zpívat... Kde domov můj...

4 3
možnosti
Foto

Až takhle velký optimismus je podobný slepotě.

7 3
možnosti
DD

Tak tolik teatrálnosti, která se pozvolna mění až v fanatickou agitku, jsem dlouho nečetl!:-) V článku je mnoho zhůvěřilostí,  "nenávist v srdci" naprosto převládá, ale také zábavné je tvrzení: " ...Jeho činy, rozhodnutí či jenom pouhé výroky sleduje celý svět.";-D Naprosto zásadní sdělení!;-D Vy jste komik, opravdu:-)

12 14
možnosti
Foto

Muzete nesouhlasit, muzete i nadavat, ale to je tak vsechno, co s tim muzete delat.:-)

1 0
možnosti
VH
FS

Nic nového,jenom výlevy vzteku a nenávisti.Autore,pozor na Pepku".

11 19
možnosti
TM

Předposlední odstavec  článku říká vše. Naprosto trefně.

11 4
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3266x
Myslím, tedy jsem.