Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Není jasné, jde li o levicovou či pravicovou stranu, proto bere hlasy i levici, nejen pravici.

1 1
možnosti
TB

Vždyť přesně tak to je od samotného počátku. Jen někteří si toho všimli až teď. Babiš  byl a je dlouholetým spojencem Zemana a svého času i Grosse, kteří mu v rámci privatizace mnohokráte pomohli. Hašek je pokračovatelem Zemanovského křídla  v ČSSD. Takže je více než logické že k nějaké formě spolupráce  ANO a Haškovské křídlo ČSSD dojde. Je otázka zda k tomu budou přizváni komunisté, či SPOZ nebo nikdo z těchto stran. To jediné můžeme volbami ovlivnit. Ale spolupráce ANO a ČSSD je předem dána.

3 2
možnosti
Foto

P78e22t70r 69U91g32r46i46n

24. 10. 2013 9:01

Taky pohled na ANO. Problém ale je, že když to člověk hodí TOP nebo ODS, tak ví na čem je. Na čem? Na socialistické politice zvyšování daní, neplnění slibů a pokračování kmotrstánu. Když to člověk hodí ČSSD nebo KSČ, taky ví taky na čem je - právo na utření zadnice a kde co všechno ještě, přičemž netuším z čeho se to bude platit a v mém odhadu u ČSSD i pokračování toho samého kmotrstánu. Takže těmhle to prostě hodit nejde, protože vím co přijde a rozhodně mi to nesedí. Tak to hodím agentovi Babišovi, protože má plno plánů a řeči o tom jak bude líp ... bohužel u něj nevím co se nakonec stane a dle mého odhadu je to tak 50:50 že splní co slibuje a nebo že se rozsype v honbě za zájmy svými. Tak ale to je pořád lepší než 100:0, že to půjde do řiti, nebo se konečně něco stane. Tohle je moje optika pravděpodobností a šancí ... lepší 50:50 než jistota průšvihu.

6 4
možnosti

P83e11t88r 92Š12t78ě25c17h

24. 10. 2013 9:34

Mne na Babišovi vadí, jak pořád mlží, když se zeptáte konkrétně na to, či ono. Je otázka, jestli mlží, nebo jenom netuší na co se ho vlastně ptají. Naposledy mne pobavil, když se ho lidi z jeho Mafry ptali, jestli si myslí, že je správné, že má ve své straně lidi, kteří nemají žádnou zkušenost v mnoha oborech, které se týkají řízení státu. Odpověděl: "Jací odborníci? Na co? Mne v životě stačilo se naučit pouze to, že 1+1 = 2 a s tím jsem si vystačil." Tak nevím, opravdu mne nepřesvědčil, že by byl schopen řídit stát. Je možné, že se pletu, ale mám pocit, že k tomu potřeba mít trochu větší přehled, než jsou počty z první třídy..

2 1
možnosti
PP

zase výplod fantazie autora zaplaceného z ODS nebo TOPky...neříkám, že jsem fanoušek Babiše, ale v jednom má pravdu, je jedno jestli pravicoví nebo levicoví politik, ale měli by naslouchat a pracovat pro voliče. Ale ty potřebují jen jednou za čtyři roky, kdy naslibují před volbami nesplnitelné (a to bez rozdílu všichni), aby se dostali ke korytům a pak už na své voliče nemají čas. Jen ať to Babiš řídí jako firmu...hůř už být nemůže:-)

7 2
možnosti
Foto

P48e87t41r 55U54g54r54i71n

24. 10. 2013 9:02

Ale může být hůř, stačí aby se k korýtku dostala ČSSD s KSČ v zádech ... :-)

3 2
možnosti
BP

Konsistence ANO je nepřímo úměrná korupčnímu potenciálu v našem politickém rybníčku.Do roka a do dne se tenhle slepenec rozpadne,část poslanců výměnou za různé trafiky bude podporovat kohokoliv,kdo je zrovna u "lizu".Babišovi bude pohodlně stačit i polovina zvolených poskoků k tomu,aby prosadil to,co prospěje jeho podnikání.Půjde o velký balík peněz. Příští volby tohle hnutí zmizí v nicotě.Logika vývoje je neúprosná ...

3 5
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3266x
Myslím, tedy jsem.