Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Nevim kolik stoleti nas tu vyziraji,okradaji,atd.Nepohne s nima NIKDO.....

2 0
možnosti
MR

M17i49l94a69n 78R86a74d57e45k

29. 8. 2013 17:27

je jedine reseni, nerealizovatelne v dnesni Evrope, ale jedine, nechat je at se uzivi sami. Pokud by zacali krast, podle zakona odsoudit. A rychle by se to srovnalo, v zemich kde davky - zadne - nejsou, cikani makaji.

4 0
možnosti
MP

ČSSD che zvýšit dětské přídavky. Svobodní chtějí přídavky jen pro ty, co pracují. Svobodní mají proti cikánské kriminalitě velmi rozsáhlé a všestranné řešení. Kromě nějaké dělnické strany a Svobodných neexistuje jiná strana, která by měla zájem řešit cikánský problém. Jak je možné, že neexistuje jediný cikán bezdomovec?!? Od  nějakého právníka jsem slyšel, že stát je  p o v i n e n  zajistit cikánovi důchod aniž by pracoval, zajistit byt a jiné výhody. Kdo je to Rom?!?

1 0
možnosti
VM

Jako teoretické pojednání je to snad dobré, ale nic nenacházím k použití konkrétně. A strašně mi vadí, že autor nezná gramatickou shodu podmětu s přísudkem.

6 0
možnosti
JU

J31o27s88e46f 63U67l19m17a39n

29. 8. 2013 15:31

Pokud chcete více tolerance vůči negativním jevům romské společnosti, pak by bylo spravedlivé, kdybyste tolervat i negativní jevy na straně například neonacistů. Oni jsou prostě jiní, chtějí si sem tam nějaký ten molotovův koktejl hodit na romská obydlí, však to nedělají zase až tak často. Myslím, že bychom jim měli povolit sem tam nějakého Roma zmlátit, patří to k jejich kultuře. Když ty Romy nebudou mlátit každý den, ale dejme tomu jen ve středu a sobotu, tak se to dá přece vydržet, ne? - zní to absurdně, že? Já říkám NETOLEROVAT! Romové můžou tancovat a zpívat, můžou jíst klidně vepřové nebo ho naopak jako muslimové odmítat, můžou mít klidně doma špínu a modlit se k Satanovi. To je jejich věc a já kvůli tomu protestovat nebudu. Ale budu vždy proti zlodějům a násilníkům na kterékoliv straně. Takže i proti náckům.

8 0
možnosti
VM

na druhou stranu je krásné věřit a uctívat tradice páchání trestné činnosti

no jak pro koho

1 0
možnosti
KL

co to je za blábol? jak mám brát za partnera někoho koho musím živit a za to po něm chci jen tolik, aby se choval slušně a i to je pro něj očividně problém. mluvíte tady o tradicích, svébytnosti atd. pokud k tomu patří ničení propůjčeného bydlení a dalšího majetku, krádeže apod., je podle vás správné takové tradice dodržovat? ukažte mi civilizovanou zemi, která by to chtěla tolerovat.

13 0
možnosti

Ta naše. Necivilizovaná země by s nimi rychle skoncovala.

3 0
možnosti
KD

Pokud tradice minority nejsou kompatibilní s pravidly majority, nebude docházet k žádnému míchání, ale platí pravidla majority. Pokud si minorita chce tradice zachovat nebude tu. Pak totiž vznikají uzavřené "kulturní" bubliny, které se rozrůstají a začínají obtěžovat původní obyvatele. Nikdo asi nechce, aby u nich doma návštěva nerespektovala pravidla a začala tvrdit, že ona má svá tradiční pravidla a proto si ve vašem bytě bude dělat co chce.

11 0
možnosti
FK

Vite o tom, ze nejpozdeji do 3 generaci budeme minoritou a oni majoritou?

4 0
možnosti
RB

Jakápak furt integrace? Tady jsou nastavená vcelku jasnápravidla, která jsou platná pro všechny. Pokud ta pravidla kdokoliv nedodržuje,tak očekávám, že si na něj příslušné orgány státního aparátu (které jsou živé iz mých daní) došlápnou. Odmítám dělat jakékoliv ústupky výtržníkům, zlodějůma násilníkům bez rozdílu barvy pleti. Pokud v tom někdo vidí nedostatektolerance nebo má dokonce dojem, že tím znevýhodňuji nějakou etnickou skupinu,tak je to jeho problém.

12 0
možnosti
DM

Jedinou pomoci je merit vsem stejnym metrem, coz sami cikani nechteji. A kdo pomoc nechce, tomu se pomoci neda. Jak proste...

10 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3266x
Myslím, tedy jsem.